Gedurende 4 dagen neemt Sjamaan Blue Star je mee in een reis doorheen het medicijnenwiel. Blue Star is Sjamaan, medium en Clanmother van de Susquehannock Tribe. Na de medicine wheel teachings begrijp je waarom alle oude volkeren op aarde van vroeger tot nu nog steeds met dit belangrijke instrument werken. Via het medicijnenwiel als tool leer je jezelf beter begrijpen én je leven te creëren vanuit je hoogste doel hier op aarde.

Inhoud opleiding Medicine Wheel Teachings
Het medicijnenwiel is een sjamanistische tool, een bijzonder instrument om de wereld rondom je beter te begrijpen. Op het eerste zicht ziet het zo simpel uit, terwijl het je zoveel diepgang brengt van zodra het medicijnenwiel “geopend” wordt. Het onthult en opent een bijzondere wijsheid van wie en wat je écht bent, en hoe je in staat bent de werkelijkheid te “zien”.

Het medicijnenwiel werd gebruikt door alle oude volkeren van de aarde. Wanneer je de werking ervan begrijpt, begrijp je de verschillende wijzen waarop je je kan verbinden met je voorouders en jezelf, doorheen tijd en ruimte.

De Medicine wheel teachings zijn een opportuniteit om elk aspect van je wezen en spirit beter te begrijpen in de eeuwige cirkel van het leven. Het helpt je hart en mind te openen naar het mystieke wezen dat je bent op multi-dimensionaal niveau. Je leert via het medicijnenwiel het DNA van jezelf en je voorouders lezen.

 

Blue Star: Clanmother van de Panamia, medium en Sjamaan 
“Blue Star” is een Sjamaan, Healer, Medium, verhalenvertelster en bijzondere leraar van Aboriginal én Noord Amerikaans-Indiaanse spiritualiteit. De traditionele naam voor een Sjamaan is ” person of knowledge”, een persoon die kennis overdraagt.

Na haar jarenlange reizen doorheen de wereld werd ze geadopteerd door de Aborginals nadat ze eerder ook al in de Indiaanse Susquehannock stam door Chief Piercing Eyes Penns werd opgenomen in 1995, de oprichter van de pan American Indian association (Panamia) Florida. Ook werd ze geadopteerd door de Cherokee door grootmoeder Dreamcatcher FL en door grootvader Sky van de Shoshonee (Idaho).

Daarna reisde ze nog 18 jaar samen met zijn opvolger Chief Dancing Thunder. Ze behaalde haar Master in Muziek, is uitvindster van “Piano Dream Time Muziek”, studeerde psychologie, Droom Therapie, Gestalt Therapie en maakt deel uit van transpersoonlijke healers in Nederland. Verder is ze ook benoemd als “International Clan Mother of the Pan American Indian Association” en kreeg toestemming om als minister van de Native Indian Church ceremonies te voltrekken.

Blue Star geeft les over heel de wereld om de bijzondere teachings en rituelen die haar zijn meegedeeld te verspreiden en healing te brengen. Onderdeel van deze bijzondere kennis is het werken met het medicijnenwiel.

11-12 april & 6-7 juni van 10:00 tot 17:00 uur. 30 minuten voor aanvang ben je van harte welkom. 

De Medicijnwiel Teaching wordt gegeven bij Centrum Zennergi

Brugstraat 30 Bilzen te Belgie. 

Openbaar Vervoer
Zennergi is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Maastricht station (Bus 20a) of via treinstation van Bilzen. Treinen en bussen aan treinstation Bilzen zijn op ongeveer 7 min. wandelafstand van Zennergi.

Parkeren:
Gratis parkeren aan Cultureel Centrum “De Kimpel”: Eikenlaan 25 Bilzen. Dit is ongeveer op 6 min. wandelafstand.

Zondag is het overal onbeperkt gratis parkeren. 

Faciliteiten:
kleedkamer, vloerverwarming, Lounge & Tea corner.

Extra:
Gemakkelijke kledij (dekens, matjes en kussens aanwezig).

Deelnemers:
Min: 10 en maximaal 24.

Prijs: EUR 555 (EUR 475 = Early Bird Discount tot 15 maart; lunch incl.)

Betaling:
Voorschot via overschrijving. Het rekeningnummer ontvangt je na inschrijving. Het resterende bedrag in cash of via overschrijving voor aanvang van de 1e lesdag. 

Via deze button wordt je doorgestuurd naar de website van Zennergi, waar ook de teaching gegeven wordt.

Choose your Language »